Нашите коси

Ние от V&A HAIR STUDIO Ви предлагаме най-високия клас 100% естествени славянски коси! Те са премиум клас, което означава, че освен качеството им са отрязани от един донор, след което са събрани в опашка и здраво обхванати в гумени ластици.

Ние закупуваме косите си единствено от Русия и Републиките им. Знаете колко необятна е територията там. В тези географски ширини се намират почти всички възможни видове, структури и плътност, подходящи за удължаване на една коса. По-точно , закупуваме косите си от нашия безценен Мастер, който е с 20 години опит в сферата на удължаването.

Той е пресял и избрал в дългогодишния си опит най-високото качество коси от тяхната обширна територия. При него провеждахме обучението си. За най-безопасния и невидим метод за удължаване и сгъстяване на косата, ECOSTYLE
/Виж в раздел "Удължаване и сгъстяване с метода ECOSTYLE" подробна информация за него/. Също така получихме  експертни знания за произход, вид и структура на косите!

Славянските коси могат да се носят дълго време, без да се влоши и загуби красивият им външен вид. Те са меки на допир, не се заплитат, лесно се поддават на боядисване и оформяне. Те просто са коприната в косите!

Друго много важно качество е, че славянския тип коса може да се изсветли до най-светлото ниво в русите цветове - супер блонд, без да се нарушава кутикулата на косъма.

Защо избрахме славянския тип коса?

Защото славянския тип е фаворит и лукс в косите. Освен ръката на мастера е необходим и висококачествен материал. Те максимално се доближават до българските структури.

Защо в множествено число структури?

Защото всички знаем, че българските жени не са само с плътен и дебел косъм, а също и с по-фин и деликатен. Съответно, ако се сложи неподходящ грамаж и структура на една тънка коса, то тя бързо ще се скъса и увреди.


Много от нашите клиентки се оплакват именно от това. За съжаление ние понякога сме виждали ужасяващи дупки опадала коса. Това е така, защото се слагат прекалени грамажи коса. Невъзможно е вашата коса да издържи едни 300-400 гр, коса. Тя изглежда добре и богато, но утежнява вашата и стой неестествено. Ако сте решили да носите големи количества, то по-добре не я сплитайте перманентно, а я носете на клипси.

Също така, е важен подборът за структурата на донорската коса, като плътност и това дали тя е права или чуплива. Винаги избирайте сходна структура към вашата естествена.

При обучението в Русия видяхме, че удължената коса трябва да изглежда красива и естествена, така както расте в натуралния си вид. Знаете, че тенденциите вече са за по-естествена красота, всичко да е умерено и с мярка. Неестествено изглежда една много дълга коса с абсолютно плътни върхове. Ако изберете типа коса: дабъл дроун /което означава еднаква плътност от основата до върха/ ние предлагаме да се олекотят дължините, за да стой по-натурално и да не се заплита в краищата. 

Материалният лукс е славянската къдрица, тази структура е лека но същевременно придава значителен обем от вълната. Къдриците не се различават от естествените. Те са 3 вида: едра вълна, средна вълна и по-ситна. Ние разполагаме с всичките варианти и цветове. Славянската къдрица се определя, като тип - русалка. Всички знаем с колко прелестни коси са те, красиви вълни с плавно и леко изтъняване във върховете.
Просто съвършенство!

И така, не забравяйте, че в България се продават много некачествени и фалшиви коси и от Китай, които имат технология за слепване на косъма, Съответно те се скъсват и бързо стават негодни за носене. Ако купувате от този тип евтини коси, трябва да знаете, че не носите истинска и правите компромиси с качеството им. Те ще се заплитат, ще стават на топка и ще са с кратък период на ползване.

Мили момичета, запомнете най-важното правило за безопасно удължаване на вашата коса! Винаги, независимо кой метод избирате и къде ще го направите, количеството донорска коса която слагате, трябва да е съобразено с гъстотата и плътността на вашата! Ако се наруши това правило, то вашата коса ще се утежни и увреди! Ние смятаме, че най-важното нещо в този процес е здравето на вашата коса!

Затова, ние предлагаме безплатни консултации в студиото ни, да препоръчаме най-подходящия метод за вас, да изберем структура, дължина, цвят и да отговорим на всичките ваши въпроси!

От екипа на V&A Hair Studio