Мили дами, искаме да ви представим най-новия за България метод за удължаване и сгъстяване на косата, а именно Ecostyle! Това е студен метод, който е с всичките си предимства за:

1. Най-деликатния метод за вашата коса 

2. Най-модерната и безопасна технология в Москва 

3. Невидим и нежен 

4. Без агресивна и гореща обработка 

5. Естествен и съвършен

6. Ръчен метод, изискващ изключително старание и прецизност.

Нашите капсулки могат да се определят, като капсулки невидимки, тъй като сглобката между кичура ваша коса и донорската е само 2 мм. Това го прави изключително удобен и лек. Ако вдигнете косата си в опашка или кок, тези капсулки изобщо не се забелязват. Вече няма да се притеснявате от вятъра, който разпилява косата ви, че може да се забележи удължението. Прецизността при този метод може да се сравни с висш пилотаж. Изключително важно е подбирането на структурата на донорската коса, която трябва да е същата като вашата, за да бъде защитена от утежняване, скъсване и също така да изглежда най-естествена. 

За този уникален метод ние се доверихме на руската школа. Завършихме обучението си в Русия при една от най-добрите мастери с над 20 годишен опит в света на удължаването на коси. Опитът, тънкостите и познанията от обучението ни вдъхновиха да направим вас красиви, естествени и не на последно място вашата коса да е защитена. 

При този метод всичко се прави ръчно. Сами правим донорските кичури, които могат да се смесват с различни нюанси, отговарящи на вашия цвят и не е необходимо да се слагат големи грамажи коса. Всяка коса е индивидуална. От гъстотата и плътността й зависи какъв грамаж може да понесе тя, за да бъде защитена от скъсване и увреждане.

Косите, с които работим са 100% естествени - славянски от най-висок клас. Те са меки и красиви. Не работим с индийски коси. Структурата на косата на българските жени не винаги е плътна и тежка. За всяка структура имаме избор.

Препоръчителният период за поддръжка на косата е 3 месеца. Ние ще ви научим как да се грижите за косата си!

Доверете ни се! Ние ще направим така, че да изглеждате прекрасни!

При нас може и да си закупите коса без поставяне. За повече информация ни пишете на Viber или WatsApp, или ни се обадете!